„Корал Резиденс“ – дизайн, локация и морска панорама

Новият комплекс на „Планекс Инвест“ с модерно архитектурно звучене - „Корал Резиденс“, е разположен в кв. „Бриз“ -  един от най-престижните квартали във Варна, и предстои да получи Акт 16 до края на месец юли 2019. Ключова локация, естетика, дизайн, морска панорама и отлично изложение са само част от предимствата на комплекса.

„Корал Резиденс“ се състои от две нискоетажни сгради, с 63 двустайни, тристайни и четиристайни апартамента, като почти всеки от тях има южно изложение и  морска панорама. Апартаментите на атрактивни цени варират от 60 до просторните 220 кв.м, с 1, 2 или 3 спални. До този момент са продадени 80 % от имотите в комплекса.

В „Корал Резиденс“ цари спокойствие и уют. За целта са изградени открит басейн, озеленен парк с обособени зони за почивка и детска площадка. В непосредствена близост се намират едни от най-предпочитаните кътчета за отдих и разходки във Варна - плажната алея е на пешеходно разстояние, Морската градина, разнообразни заведения за хранене, търговски център. На 50 метра от комплекса има спирка на обществения транспорт, която осигурява удобни автобусни връзки до целия град.

Съвършените форми и фините очертания на корала са моделът за новото луксозно бижу на „Планекс Инвест“ - „Корал Резиденс“. Уникалният дизайн е вдъхновен от шуплите на корала. Авангардната и модерна фасада изкусно следва естествената му биологична форма. За пореден път „Планекс Инвест“ прилага устойчиви, естетични и съвременни технологични решения в изграждането на жилищни сгради. За любителите на иновациите, компанията адаптира и услугата „smart портиер” - видеодомофонна система за контрол на достъп до жилищата.

„Корал Резиденс“ от „Планекс Инвест“ е всичко, което ви е нужно, за да избягате от забързаното ежедневие на градската среда, но и да сте съвсем близо до нея.

Информация за продажбата на апартаменти може да получите на телефони: 052 610 746 и 088 212 2212, ел. поща: sales@planexinvest.bg