performance exelence

 

„Планекс Инвест“ е инвестиционно-консултантска компания в сферата на строителството, недвижимите имоти, поддръжката и управлението на сгради. Компетентни сме по въпросите на строително-инвестиционния мениджмънт, проектирането и контрола на строителството. Експерти сме в продажбата на имоти, интериорния дизайн, поддръжката и управлението на жилищни комплекси, бизнес и търговски сгради.

„Планекс Инвест“ е компания с визия за бъдещето. Ние реализираме мечтата си за по-добра среда за живот и работа, като постоянно усъвършенстваме продуктите и услугите, които предлагаме. Съчетаваме богатството на опита със съвременните изискванията и иновации, за да осигурим оптимални решения за нашите клиенти.
Сградите, които сме построили до момента са с разгъната застроена площ над 300 000 кв.м и обхващат цяла палитра от недвижими имоти: жилищни и ваканционни комплекси, офис центрове, търговски сгради и прилежащите към тях специализирани съоръжения и инсталации.

Нашият успех е резултат от правилно изградена концепция, професионална организация на инвестиционния процес и високо качество на крайния продукт.

Дейността на „Планекс Инвест“ започва през 1990 г. с предмет на дейност: проектиране и строеж на жилищни, промишлени и обществени сгради и съоръжения, реализация на инвестиционни проекти в областта на строителството и имотите, продажба на имоти, поддръжка и управление на сгради.

„Планекс Инвест“ предлага различни услуги: цялостното управление на проекти, контрол върху целия процес на проектиране и строителство, продажбата на имоти, поддръжка на сградите, управление на собствеността и др.

„Планекс Инвест” е сертифицирана по ISO 9001:2015 от DNV GL – Business Assurance, сертификат № 175212-2015-AQ-BGR-RvA

Фирмата има офиси във Варна и София.

Повече информация за „Планекс Инвест“ можете да намерите на нашия корпоративен сайт www.PlanexInvest.bg

 

Мисия и водещи принципи

Подобряването на средата и условията на живот са наша основна мисия. Стремим се към съхраняването на архитектурната памет, опазването на природата, създаването на красива и модерна градска среда, изграждането на функционални жилища. Развиваме своите професионални компетенции и възможности като инвестираме в техника, материали и обучение на нашите служители. Така гарантираме качествен продукт на своите клиенти и партньори.

„Планекс Инвест“ спазва принципите на прозрачна и открита политика, като поддръжка и развива изграденото през годините доверие между компанията и нейните клиенти и партньори.

Портфолио

През годините „Планекс Инвест“ е развила множество собствени инвестиционни проекти във Варна, София, Бургас, Созопол и др. Част от тях ви представяме тук.

planex sign

Основите на успеха са в постоянството


Постоянството в качеството, постоянството в спазване на сроковете, постоянството в стремежа към нови цели и постижения, приемането на всеки нов проект, като предизвикателство.