„Сънденс Резиденс“ e пред Акт 16

Новият модерен комплекс от затворен тип „Сънденс Резиденс“ (София, ул. „Проф. Велизар Велков“ - само на 200 м от бул. „България“) е пред Акт 16! В момента приключва работата по интериора на общите части и вертикалната планировка, а до няколко седмици ще бъде завършено и озеленяването на дворните пространства. 

До пролетта на 2019 са продадени 70 % от жилищата в комплекса. Все още можете да закупите апартаменти с една, две и три спални директно от инвеститора (без комисионни за посредници).

Удобната локация на „Сънденс Резиденс“ до бул. „България“ дава възможност за лесен достъп както до центъра на града, така и до основните пътни артерии за удобно излизане от София. На пешеходно разстояние от комплекса има хипермаркети (Billa), търговски център (Bulgaria Mall), ресторанти (Пицария „Виктория“), детски градини, училища и болница (МБАЛ „Св. София“).

Слънчевите апартаменти на „Сънденс Резиденс“  са двустайни, тристайни и четиристайни, с площ от 60 до 198 кв.м. Основната част от тях са с изложение изток или запад. Жилищата се издават с монтирана мултисплит климатична система, smart домофон, блиндирани входни врати.

Разположен на площ от 4 754 кв.м, комплексът е проектиран така, че да предлага уединение от градския шум сред добре озеленен вътрешен двор с водно огледало, зони за отдих и детска площадка. Отношението към светлината и цвета се вижда с просто око в модерната и свежа фасада (вентилируема фасада с HPL плочи „RESOPAL”). Безспорни са топлотехническите параметри на сградата – най-висок клас топлоизолации, стъклопакети, минимални площи със северно изложение (под 10 % от фасадните плоскости). Енергоефективността е стандарт в проектите на „Планекс Инвест“, както и шумоизолацията на междуетажните плочи, бърза вертикална комуникация, светли стълбища и общи части с индивидуален интериор. Финален щрих са реализираните за сметка на инвеститора прилежащи улици, тротоари, улично озеленяване и осветление, които са част от градската инфраструктура на кв. „Манастирски ливади“ (запад).

За удобство на живущите в комплекс „Сънденс Резиденс“ има подземен и открит паркинг. Инвеститорът „Планекс Инвест“ се ангажира с цялостната поддръжка и управление на сградата след въвеждане в експлоатация: портиерска служба, видеонаблюдение, ежедневна поддръжка, почистване и други.

 

20190219 132803

„Сънденс Резиденс“ е съчетание от висококачествено строителство и достъпни цени. Гарант за качеството е утвърдената инвестиционно-консултантската компания „Планекс Инвест“, която вече 29 години отговаря на високите изисквания на клиенти от България и множество европейски държави. Компанията е създател на първия затворен комплекс в България („Панорама“ във Варна). „Планекс Инвест“ е носител на редици авторитетни браншови награди, сред които и „Сграда на годината“.

Не се колебайте, а разгледайте апартаментите в „Сънденс Резиденс“.