„Корал Резиденс“ – четири месеца след началото на строителството

Изграждането на новия жилищен комплекс на „Планекс“ – „Корал Резиденс“ в кв. „Бриз“, гр. Варна стартира през октомври 2017 г.

Четири месеца по-късно, строителството протича безпрепятствено и в темп изпреварващ прогнозните срокове, благодарение на добрите климатични условия през зимата и професионализма на хората, работещи на обекта.

Към края на февруари 2018 г. е излята покривната плоча на тяло „Б“, изцяло е завършена зидарията във всички имоти, извършва се обратен насип и заравняване на терена около сградата. Осигурен е достъп до апартаментите за извършване на огледи – може да се добие представа за обемите и гледката от всяко помещение.

Тяло „Б“ се състои от четири жилищни етажа и разполага с общо 20 апартамента. Вижте имотите за продажба в тяло „Б“ тук.

Поради спецификата на терена и организацията на строителната площадка, строителството на по-голямата сграда в комплекса (тяло „А“) следва изграждането на тяло „Б“. Към февруари 2018 г. са завършени основите на подземния паркинг и плочите на първи етаж и втори етаж в тяло „А“. Работи се по изграждане на кофража на кота + 5,90. Изливането на останалите плочи в тяло „А“ и зидарията по апартаменти е предвидено да приключи до края на 2018 г.

Тяло „А“ се състои от пет жилищни етажа и разполага с общо 43 апартамента. Гледка към морето ще имат всички южни апартаменти от втори, трети, четвърти и пети етаж. Вижте имотите за продажба в тяло „А“ тук.

Комплекс „Корал Резиденс“ е разположен на терен с площ от 4 227 кв. м и се състои от две сгради, ориентирани на юг към Варненския залив. Проектирани са общо 63 двустайни, тристайни и четиристайни апартамента, с площи от 60 до 220 кв. м. На територията на комплекса ще има открит и закрит паркинг, детска площадка, външен басейн ибогато озеленен вътрешен двор със зони за отдих.

Повече информация за обекта, визуализации и снимки, можете да видите тук.

Макет на сградата, архитектурен проект и свободните за продажба апартаменти можете да разгледате в офиса ни в гр. Варна, ул. „Любен Каравелов“ № 55. Заповядайте!

За да заявите час за среща или оглед на място, ни позвънете на телефони 052/610 746 и 088 212 2 212 или ни пишете на sales@planex.bg.