Духът на морето в нашите ваканционни комплекси

Ако разгледате ваканционните ни комплекси в Портфолио, ще забележите, че това не са никак типични сгради. Всяка има уникална архитектура и детайли, които я правят запомняща се – „Сградата с петлето“, „Вятърната мелница“, „Лодката“ и т.н.

Елементите, които подчертаваме или добавяме във всеки един проект, придават специфичен дух на сградите и са израз на желанието ни да създаваме характерна среда. Среда, която няма да ви остави безразлични и ще е прекрасен фон за романтичните Ви летни вечери.

Първия ни собствен инвестиционен проект за ваканционен комплекс реализирахме през 2005 г. в к.к. „Слънчев бряг“. Нарекохме го „Аркадия“ – земя на щастливия живот, безгрижието и радостта. На 350 м от плажа, със собствен басейн и паркинг, комплексът разполага с 39 апартамента от 52 до 105 кв.м. Собственици на имоти в „Акрадия“ станаха българи, англичани и ирландци.

През лятото на 2006 г. завършихме втория ни ваканционен комплекс – луксозния „Сплендид Св. Константин“ в к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, на 8 км от гр. Варна. Архитектурата му е решена в класически стил, богато орнаментирана с капители, фризове и колонади. Комплексът разполага с множество допълнителни услуги, предоставени в четиризвездната му хотелска част. На луксозно завършените и обзаведени 67 апартамента с площи от 71 до 213 кв.м станаха собственици български и руски граждани.

В края на 2006 г. реализирахме и нашия най-южен ваканционен комплекс в гр. Созопол, който е една от най-запомнящите се и интересни сгради в града. Архитектурата на „Созопол дриймс“ следва идеята за терасирането и „натрупването” на много, но малки „къщички”, обединени с акценти, характерни за селище край морето, като морския фар и вятърната мелница. Комплексът разполага с 44 апартамента с площи от 42 до 122 кв.м, повечето собственост на български и ирландски граждани.

През 2007 г. в гр. Обзор завършихме най-големия ваканционен комплекс в нашето портфолио. Архитектурата му е в стила на крайморската къща с арки и колонади, които оформят красиви дълги галерии, даващи името на комплекса – „Галерия“. В „Галерия“ ще намерите спокойствието и уюта на типичната лятна къща, потънала в зеленина, от чиито тераси се открива панорамна гледка към Черно море. Комплексът разполага със 75 апартамента и 122 студия, а собствениците са от най-разнообразни националности – българи, англичани, ирландци, руснаци, словаци, поляци. 

Морска къща „Сирена“ реализирахме през 2008 г. в непосредствена близост до брега в гр. Бяла, на 50 км южно от Варна. В „Сирена“ можете да видите тераса-лодка и да се потопите напълно в тишината и спокойствието на мързеливите летни следобеди. В комплекса има общо 42 апартамента с площи от 51 до 94 кв.м, собственост на български и руски граждани.

През 2010 г. реализирахме нашия най-северен ваканционен обект на 50 метра от морския бряг, в курортната зона на Каварна, под хълма Чиракман, и го нарекохме с романтичното име „Вила Алегра“. Архитектурата е богата на специфични детайли от камък и ковано желязо, но в същото време изчистена като форма и подсказваща изтънчен лукс и романтика. Комплексът разполага с 29 апартамента, завършени и обзаведени по авторски интериорен проект.

За информация относно ваканционните имоти, с които разполагаме за продажба, ни се обадете на тел. (+359) 52 610 746 и (+359) 88 212 2212 или ни пишете на sales@planex.bg

Ако желаете да прекарате лятната си ваканция в някой от ваканционните апартаменти, които отдаваме под наем, разгледайте нашите оферти на www.MyVacation.bg