„Сплендид Св. Константин“ – аристократичен лукс на брега на Черно море

Комплекс „Сплендид Св. Константин“ е най-ценното бижу в колекцията от ваканционни имоти на „Планекс“. Той е забележителен, великолепен и много луксозен. Той е най-доброто място за Вас, ако сте почитател на изисканата четиризвездна обстановка.

„Сплендид Св. Константин“ е разположен в най-стария и красив български курорт – „Св. Св. Константин и Елена“, на 8 км от гр. Варна, сред уникален естествен парк. Комплексът е замислен и проектиран така, че да съчетава романтичния дух на курорта, красивата природа и функционалността на съвременната сграда. Въведен е в експлоатация през август 2006 г.

Площта на терена, върху който е развит комплексът, е 5650 кв.м и в него са ситуирани:

  • жилищна част със 67 апартамента с една, две и три спални, разпределени в 4 входа;
  • хотелска част с 52 стаи и 4 апартамента.

Жилищната част е с общо РЗП от 9904 кв.м, разполага със собствен подземен паркинг. Архитектурата ѝ е решена в класически стил, орнаментирана с капители, фризове и колонади. Жилищата са с площи от 71 до 213 кв.м, ориентирани спрямо добрите изложения и с гледка към морето или открития басейн в двора.

Всички апартаменти са завършени и обзаведени в изискан стил и разполагат с всички системи на сигурност и противопожарна защита. Входните и вътрешните врати са MDF, а настилките и облицовките в баните – от италиански и испански производители. Стените на стаите са с копринени тапети, с горен масивен корниз и широк перваз, а настилката – трислоен паркет. Дограмата е PVC, със зелено оцветяване на стъклопакета.

Хотелската част носи името „СПА хотел Романс Сплендид“ и разполага с 5 единични, 47 двойни стаи, 3 апартамента и 1 ВИП апартамент. Хотелът разполага със:

  • ресторант с над 110 места, в който може да вкусите изтънчени национални или европейски ястия, подготвени и сервирани по неповторим начин;
  • винарна с около 35 места, в която можете да се насладите на избрани вина от най-добрите изби от цял свят;
  • три зали за конференции, презентации и събирания, които отговарят на най-съвременните технологични и технически изисквания;
  • СПА център с вътрешен и външен басейн, фитнес зала, финландска и инфрачервена сауна, парна баня, солариум, хидромасажна вана и др.

Собствениците на имоти в „Сплендид Св. Константин“ се ползват изцяло от разнообразните услуги в хотела при преференциални цени.

За информация относно имоти за продажба в „Сплендид Св. Константин“ ни се обадете на тел. (+359) 52 610 746 и (+359) 88 212 2212

Ако желаете да прекарате лятната си ваканция в някой от апартаментите, които отдаваме под наем, разгледайте нашите оферти