Специално предложение: оборудвана баня

Завършена и оборудвана баня за всички жилища в „Сънденс Резиденс“, закупени в периода 15 юни – 15 август 2018 г.

При покупка на апартамент в комплекс „Сънденс Резиденс“, София в периода от 15 юни до 15 август 2018 г., клиентите ни ще получат безплатно завършване и оборудване на банята в бъдещия им дом.

Ние от „Планекс“ се ангажираме да закупим всички материали и да осигурим полагането и монтажа им. При въвеждане на сградата в експлоатация, клиентите ни ще разполагат с готова, напълно завършена и оборудвана баня.

Офертата ни включва покупка и монтаж на:

  • фаянс и теракот;
  • мивка с шкаф;
  • моноблок;
  • душ система;
  • смесителни батерии;
  • таван и осветителни тела.

Ангажимент на купувача е да избере материалите при някои от нашите партньори, с доказано качество и опит на българския пазар, като вземе под внимание препоръчаните от нас параметри. Всичко останало е наша отговорност.

Спестете си време, нерви и пари! Възползвайте се от офертата ни сега!

Предложението ни е валидно при сключване на договор в периода 15 юни – 15 август 2018 г. и се отнася само за апартаменти в комплекс „Сънденс Резиденс“. Той се намира в гр. София, кв. „Манастирски ливади“ (ул. „Проф. Велизар Велков“, на 200 метра от бул. „България“). Комплексът е от затворен тип и разполага с 83 апартамента с една, две и три спални, с площ от 60 до 198 кв.м. и красива гледка към Витоша.

Sundance

Повече за комплекса вижте тук.

Обектът е с издаден Акт 14 от 19.07.2018 г.

Възползвайте се от нашата оферта като сключите договор за покупка на апартамент в комплекс „Сънденс Резиденс“ до 15-ти август 2018 г.!

Вашата баня ви очаква! Просто изберете апартамент от тук.

 

blog bath 12 jul2018

 

Офертата е ексклузивна само за клиенти, които купуват апартамент директно от "Планекс".