Разрешение за строеж за жилищен комплекс „Сънденс Резиденс“ в София

„Сънденс Резиденс“ – новият жилищен комплекс на Планекс в кв. „Манастирски ливади“ в София e с издадено и влязло в сила Разрешение за строеж от 02.10.2017 г. Строителството ще започне в края на месец октомври.

„Сънденс Резиденс“ е шестетажен жилищен комплекс с проектирани 83 апартамента с една, две и три спални, с площ от 60 до 198 кв.м. В зависимост от етажа и изложението цените варират между 770 и 1 100 EUR/кв.м. Жилищата с източно изложение ще бъдат с изглед към града, а тези със западно ще имат красива панорама към склоновете на Витоша.

Апартаментите ще бъдат издавани по БДС, с варогипсова мазилка на стените, шумо- и топлоизолираща замазка от 2 см XPS и 5 см армирана циментова замазка, Smart видеодомофонна система, оптични връзки – интернет и TV, блиндирани входни врати, петкамерна PVC дограма съобразена с изложението на имота. Към всеки апартамент има предвидено избено помещение.

В комплекса са предвидени закрити паркоместа с топла връзка към сградата, посредством стълбище и два асансьора, 47 открити паркоместа, четири магазина, озеленен кът за почивка и детска площадка.

„Сънденс Резиденс“ ще бъде комплекс от затворен тип. За спокойствието и удобството на живущите е предвиден професионален сграден мениджмънт.

Заповядайте да разгледате макет на сградата, етажни разпределения и цени нa свободните за продажба апартаменти в офиса ни в гр.София, кв. "Витоша" 2Б.

Свържете се с нас на телефони: 02/958 10 01 и 088 747 7755 за София и 052/610 746 и 088 212 2212 за Варна, или ни пишете на sales@planex.bg.

„Сънденс Резиденс“ ще бъде хармоничен и спокоен кът в забързания столичен живот.  Основната ориентация на сградата изток-запад позволява на слънчевите лъчи да танцуват във Вашия дом през целия ден. Живейте в ритъма на Слънцето!