Нов жилищен комплекс в кв. „Манастирски ливади“, София

През есента на 2017 г. строителна компания „Планекс“ започва изграждането и продажбата на апартаменти ново строителство в жилищен комплекс от затворен тип в кв. „Манастирски ливади“ (запад).

В „Сънденс Резиденс“ са проектирани апартаменти с една, две и три спални, с квадратура от 60 до 198 кв.м и красива гледка към Витоша.

Кв. „Манастирски ливади“ (запад) е разположен в южната част на София между ул. „Тодор Каблешков“, бул. „Братя Бъкстон“, бул. „България“ и Околовръстен път.  Независимо дали сте с автомобил или градски транспорт, ако живеете в уютните апартаменти на „Сънденс“, ще можете да стигнете бързо и удобно до всяка точка на града.

Застрояването в района е с еднофамилни къщи, нови жилищни кооперации и луксозни комплекси от затворен тип с ограничен достъп. Тук се намират някои от най-модерните бизнес центрове в столицата като „Белиссимо“, „Вертиго Бизнес Тауър“, „Astra” и др. В близост са  хипермаркет „Billa”, Мол „България“, МБАЛ „Света София”. Изградени са частни детски градини и учебни заведения.

Този район е един от предпочитаните за живот в столицата и има отлични перспективи за развитие.

Строителството на „Сънденс Резиденс“ ще стартира през октомври. Макет на сградата, архитектурен проект и свободните апартаменти за продажба можете да разгледате в офисите ни в:

  • гр.София, ул. „Невестина скала“ № 18, вх.Б;
  • гр.Варна, ул. „Любен Каравелов“ № 55.

Свържете се с нас на телефони: 02/958 10 01 и 088 747 7755 за София и 052/610 746 и 088 212 2212 за Варна, или ни пишете на sales@planex.bg.

„Сънденс Резиденс“ ще бъде хармоничен и спокоен кът в забързания столичен живот.  Основната ориентация на сградата изток-запад позволява на слънчевите лъчи да танцуват във Вашия дом през целия ден. Живейте в ритъма на Слънцето!