Services Property Managment

Управление на собствеността

„Планекс“ има дългогодишен опит в управлението на сгради и имоти. Ние знаем как да се грижим за собствеността на нашите клиенти, така че тя да им носи устойчив доход.

Ако сте закупили апартамент, офис или магазин в наша сграда и искате той да работи за Вас, можете да се възползвате от опита ни и да си осигурите оптимална възвращаемост на инвестицията.

В „Планекс“ имаме изградена структура, която ще Ви спести време и усилия в търсене на наематели и последващ контрол, ангажирайки се с целия процес:

  • консултация за състоянието на имота и в какъв вид и при каква цена можете да го отдавате под наем;
  • реклама на Вашия имот и организация на огледи;
  • координация между страните и съдействие за сключване на договор за наем;
  • контрол върху наемателите и отчет към собственика;
  • поддържане и съхранение на необходимите документи за данъчни и правни цели.

От 2012 г. ние притежаваме и собствена търговска марка – My Vacation in Bulgaria, която успешно управлява имотите във ваканционните комплекси, построени от „Планекс“. Собствениците в тези сгради се възползват от възможността имотът им да работи за тях, когато те не го ползват, като оставят на нас всички подробности: категоризация, връзка с туроператори, настаняване на туристи, обслужване на имота и други.

В отношението си към нашите клиенти гарантираме личен подход, отлична грижа за имотите и пълна прозрачност на процеса по обслужване.

Вижте нашите топ оферти
Разгледайте всички актуални имоти