website project head 11.2017

Сънденс Резиденс

София
ул. „Проф. Велизар Велков“ № 19

Сънденс Резиденс

София, ул. „Проф. Велизар Велков“ № 19
  • РЗП 10 240 кв.м
  • Инвеститор „Планекс Инвест“ ООД
  • Срок на завършване юни, 2019
  • Етап В експлоатация

Удобства и акценти

  • iconОтлична локация в южен квартал
  • iconБърза връзка с основни пътни артерии
  • iconПодземен паркинг
  • iconГледка към Витоша
  • iconДетска площадка
  • iconСграден мениджмънт

Живей в ритъма на Слънцето

 

„Сънденс Резиденс“ е нов жилищен комплекс, разположен в гр. София на 200 м от бул. „България“ и Околовръстен път, между улиците „Проф. Велизар Велков“, „Българска легия“ и „Бяло поле“.

Районът се отличава със специфичен микроклимат, чист въздух, тиха и спокойна атмосфера. Разположен е близо до живописната резиденция „Бояна“ и ски лифтовете на Витоша. Инфраструктурата е много добре организирана, като на пешеходно разстояние от обекта са Мол „България“, ресторант „Виктория“, магазин „Била“, детски градини, училища и МБАЛ „Св. София“.

Ако сте с автомобил, можете да стигнете до центъра на града за по-малко от 15 минути, благодарение на една от най-бързите пътни артерии – бул. „България“. Изключително голямо удобство е и лесната комуникация с Околовръстен път, който ще Ви осигури директен достъп до по-голямата част от града и до автомагистралите „Тракия“ и „Струма“.

„Сънденс Резиденс“ е разположен на площ от 4 754 кв.м и е проектиран спрямо околните сгради, така че да се получи естествено уединение от градския шум. Комплексът е от затворен тип, което гарантира необходимата сигурност за един комфортен начин на живот.

Избрали сме благоприятна ориентация за апартаментите – основната част от тях са с изложение изток или запад. От комплекса се разкрива панорама към красивите склонове на Витоша. Ако обичате да се събуждате с първите слънчеви лъчи или да се наслаждавате на залеза, то „Сънденс“ може да бъде Ваш дом.

В комплекса ще имате възможност да избирате между 83 апартамента – двустайни, тристайни и четиристайни, с площ от 60 до 198 кв.м, разположени на 6 етажа. Жилищата се издават на шпакловка и замазка, с монтирани ключове и контакти, мултисплит климатична система, smart домофонна система, блиндирани входни врати. Това предоставя възможност да обзаведете своя дом така, както винаги сте мечтали.  

За да осигурим максимален комфорт на живущите, в комплекса ще има подземен и открит паркинг, магазини на приземните нива и детска площадка. Богатата растителност в двора създава усещането, че домът Ви е потопен в зеленина.

В комплекс „Сънденс Резиденс“ е осигурен професионален сграден мениджмънт. Услугата включва: портиерска служба и видеонаблюдение, текуща техническа поддръжка на общите части, ежедневно почистване, сезонно озеленяване, осигуряване на  техническа изправност на асансьорната и домофонна инсталации и други.

„Сънденс Резиденс“ е хармоничен, уреден и спокоен кът в забързания столичен живот, където слънчевите лъчи ще танцуват във Вашия дом. Ще може да отпочинете след дългия ден, наслаждавайки се на красотата на Витоша, на залеза или просто да отдъхнете сред зеленината на двора.

Ние създаваме уютни и комфортни жилища, а Вие ги изпълвате с усмивки и любов и те стават истински дом!

Свържете се с нас