Banner building of the year

Корал Резиденс

Варна, кв. Бриз
ул. „Д-р Василаки Пападопулу“ № 13

Корал Резиденс

Варна, кв. Бриз, ул. „Д-р Василаки Пападопулу“ № 13
 • РЗП 6 832 кв.м
 • Инвеститор „Планекс Инвест“ ООД
 • Строител „Планекс“ ЕООД
 • Срок на завършване юни, 2019
 • Етап В експлоатация

Удобства и акценти

 • iconпрестижна локация
 • iconморска панорама
 • iconюжно изложение
 • iconфункционални двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти
 • iconвътрешен парк с басейн и детска площадка
 • iconспокоен малък комплекс

Радвайте се на живота в „Корал Резиденс“!

 

За смелите и устремените, за мечтателите и тези, които искат най-доброто – за тях създадохме „Корал Резиденс“. Това е мястото, където всеки елемент има своята прецизна позиция. Мястото, в което ще живеете със стил по един лек и безгрижен начин.

 

Какво предлага комплексът?

Най-силните предимства на „Корал Резиденс“ са 100%-овото южно изложение на почти всички имоти, морската панорама, вътрешния парк с басейн и всичко това се намира на престижна локация. Лесно ще обясните и в коя точно сграда живеете, защото фасадата е с уникален дизайн, следващ структурата на естествения корал.

Комплексът е разположен на площ от 4 227 кв.м в две нискоетажни здания, ориентирани на юг. Повечето апартаменти имат красива морска гледка към Варненския залив. В просторните и светли южни стаи слънчевата прегръдка ще Ви събужда всеки ден.

В „Корал Резиденс“ има 63 двустайни, тристайни и четиристайни апартамента с площи от 60 до 220 кв.м, подземен и открит паркинг, детска площадка и басейн. В богато озеленения вътрешен парк са проектирани зони за отдих и почивка.

Предвидената степен на завършеност по БДС предоставя възможност да довършите и обзаведете своя дом според личните си предпочитания. Всеки апартамент се издава с инсталирана климатична мултисплит система, smart видеодомофонна система, оптични връзки – интернет и TV, блиндирани входни врати, PVC дограма с мултифункционално и нискоемисийно К-стъкло. Фасадата на сградата е топлоизолирана с EPS 10 см.

Изпълнението на строителните работи е с най-доброто качество, гарантирано от Планекс – марка с дългогодишен опит и повече от 30 национални и регионални награди. „Инструментите“, с които ние изграждаме всяка уникална по характера си сграда, са иновативна архитектура, съвременни технологии и материали, внимание към всеки детайл и прецизно изпълнение.

 

Къде се намира?

гр.Варна, кв. „Бриз“ (м-ст „Свети Никола“). В близост до бул. „Княз Борис I“, като отстоянието е достатъчно, за да гарантира приятна и спокойна атмосфера за живущите.

 

Защо това е най-престижният район на Варна?

Кв. „Бриз“ е добил популярност със свежия въздух, морската панорама и спокойствието си. Застрояването е ниско, а кокетните нови сгради са потънали в зеленина. Това е предпочитана локация за живот на хора с по-висок стандарт.

Ако сте с автомобил,  ще Ви отнеме 3 минути да стигнете до Морската градина, плажната алея и най-близкия търговски център с множество малки магазини и заведения. Бул. „Княз Борис I“ Ви гарантира бърз и директен достъп до центъра на града за не повече от 6 минути.

Градският транспорт е също много добре развит, а спирка „Студентска“ е само на 2 минути пеша от „Корал Резиденс“. Тя осигурява връзка с всички части на Варна и курортните комплекси.

 

Какъв ще е животът в „Корал Резиденс“?

Лек, спокоен и уреден. Южното изложение ще Ви носи топлина и слънчеви лъчи, а стаите ще са окъпани в светлина. Можете да поплувате в басейна за енергично начало на деня, да поканите приятелите си на летен коктейл на терасата или просто да си почивате в тишината на вътрешния парк.

В „Корал Резиденс“ няма да Ви се наложи да мислите за ремонти, защото марката „Планекс“ е с доказано качество на строителните процеси и технологии. Ние градим домове за хората, в които те да живеят щастливо, да имат сигурност, спокойствие и най-добрите условия за развитието на децата им.

Комплексът е от затворен тип с контролиран достъп и smart видеодомофонна система. Ние ще се грижим за това общите части и двора да са в изряден вид, целогодишно.

За Вас остава да се насладите на тази атмосфера и да насочите вниманието си изцяло към важните неща в живота.

 

Защо избрахме името „Корал Резиденс“?

Казват, че коралите символизират радост и щастие, носят късмет и дълголетие, подпомагат благополучния съвместен живот.  Те дават възможност на този, който ги притежава, да се радва истински на живота, а това е всичко, което искаме за собствениците на имоти в комплекса.

 

Как да организирам оглед?

Позвънете на:

 • Мая Танева - тел. 052/610 746 и 088 550 8884

или

 • Любомира Карова – тел. 052/610 746 и 0884 300 400

 Можете да уговорите вашия час за оглед и като ни пишете на sales@planexinvest.bg.

 

Допълнителна информация

За допълнителна информация относно „Корал Резиденс“ и имотите за продажба звънете на тел. 052/610 746 и 088 212 2212, или ни пишете на sales@planexinvest.bg.

Свържете се с нас