Aquarelle Cover2

Акварел 3

Варна, кв. Бриз
ул. „Д-р Любен Попов“ № 26

Акварел 3

Варна, кв. Бриз, ул. „Д-р Любен Попов“ № 26
  • РЗП 13 072 кв.м
  • Инвеститор „Планекс Инвест“ ООД
  • Строител „Планекс“ ЕООД
  • Срок на завършване март, 2016
  • Етап В експлоатация

Удобства и акценти

  • iconвътрешен парк с разнообразна растителност
  • iconдетски площадки от естествени материали
  • iconСПА зона с басейн, фитнес, сауна
  • iconмножество линии на градския транспорт

Уникална комбинация от природа и градска среда

Представяме ви „Акварел 3“ – третият етап от проекта „Акварел Резиденс“ на „Планекс“. Разположен е в кв.Бриз, гр.Варна, непосредствено зад IV Езикова гимназия „Фредерик Жолио-Кюри“.

Районът на „Акварел Резиденс“ е тих и спокоен, а в съседството е обширната паркова зона на Паметника и Морската градина. За комфорта на съвременния начин на живот допринасят разположените в близост множеството автобусни спирки, учебни заведения, търговски център и супермаркети, магазини и заведения. За лесния достъп до централната зона на града, бързото придвижване и липсата на задръствания, спомага разположението до главните булеварди „Княз Борис I“ и „Васил Левски“.

Комплекс „Акварел 3“ е разположен върху площ 6 234 кв.м. Състои се от три нискоетажни сгради с общо четири жилищни входа. Проектирани са 118 жилища с квадратура от 57 до  157 кв.м. За живущите в комплекса са предвидени открити и закрити паркоместа.

Повечето апартаменти в комплекс „Акварел 3“ се предлагат по БДС, което предоставя чудесна възможност да завършите своя дом според личните си предпочитания. Всеки апартамент се издава с инсталирана климатична мултисплит система, домофонна система, оптични връзки - интернет и TV, блиндирани входни врати. Част от имотите в „Акварел 3“ се предлагат завършени и обзаведени по индивидуален интериорен дизайн.

Комплексът разполага със закрит басейн с размери 4,70 на 14,00 м. Зоната е с естествено осветление през английски двор от изток. В съседство е разположен малък СПА център с фитнес, финландска сауна, парна баня, както и няколко закрити зали -  за тенис на маса, за игра на деца и гимнастика.

„Акварел 3“ разполага с богат вътрешен двор, красиво оформен с клинкер, камък, дърво и водни ефекти. Под сянката на боровете сме изградили кътове за релаксация и забавление за децата.

Комплекс „Акварел 3“ е от затворен тип с контролиран достъп. Услугите по поддръжката включват почистване и поддръжка на общите части на сградите, озеленените площи, видеонаблюдение, денонощна охрана и портиер.

През декември 2016 г. „Акварел Резиденс“ печели приза „Сграда на годината 2016“ в категория „Жилищни комплекси“ в 15-тото издание на Националният конкурс „Сграда на годината“.

Свържете се с нас

Още имоти в града