Aquarelle 2

Акварел 2

Варна, кв. Бриз
ул. „Д-р Любен Попов“ № 28ж

Акварел 2

Варна, кв. Бриз, ул. „Д-р Любен Попов“ № 28ж
  • РЗП 4 600 кв.м
  • Инвеститор „Планекс Инвест“ ООД
  • Строител „Планекс“ ЕООД
  • Срок на завършване февруари, 2014
  • Етап В експлоатация

Удобства и акценти

  • iconобширни паркови зони
  • iconмножество линии на градския транспорт
  • iconдетски и спортни площадки
  • iconСПА зона с басейн, фитнес, сауна
  • iconкрасива панорамна гледка

Тишината и чистият въздух в големия град са постижими тук

„Акварел 2“ е разположен в кв.Бриз, гр.Варна и е вторият етап от реализацията на жилищен комплекс „Акварел Резиденс“. Намира се непосредствено зад IV Езикова гимназия „Фредерик Жолио-Кюри“.

Районът на „Акварел Резиденс“ е тих и спокоен, а в съседството е обширната паркова зона на Паметника и Морската градина. За комфорта на съвременния начин на живот допринасят разположените в близост множеството автобусни спирки, учебни заведения, търговски център и супермаркети, магазини и заведения. За лесния достъп до централната зона на града, бързото придвижване и липсата на задръствания, спомага разположението до главните булеварди „Княз Борис I“ и „Васил Левски“.

Комплекс „Акварел 2“ е разположен върху имот с площ от 3 100 кв.м, от който едва 1/3 е застроена. Сградата е четириетажна, с обща разгърната застроена площ от 4 786 кв.м и се състои от две Г-образно разположени тела с основна ориентация юг и изток.

Поради денивелацията на терена, следваща общия релеф в района и липсата на възможност за застрояване на площите пред сградата, повечето апартаменти разполагат с красива морска панорама.

В „Акварел 2“ са проектирани 56 жилища с една, две и три спални с площи от 47 до 140 кв.м. Апартаментите се издават на шпакловка и замазка, с монтирани ключове и контакти, мултисплит климатична система, домофонна система, блиндирани входни врати.

Под боровете в двора е проектиран малък парк с детски площадки и алеи. В границите на комплекса са предвидени закрити и открити паркоместа.

Комплексът е от затворен тип, с контролиран достъп, гарантиращ спокойствието на живущите. Услугите по поддръжка включват ежедневно почистване на общите части на сградата, поддръжка на озеленените площи, домофонната система, видео наблюдението в комплекса, асансьорите, както и денонощна охрана и портиер.

През декември 2016 г. „Акварел Резиденс“ печели приза „Сграда на годината 2016“ в категория „Жилищни комплекси“ в 15-тото издание на Националния конкурс „Сграда на годината“.

Свържете се с нас

Още имоти в града