„Планекс“ стартира строителството на нов жилищен комплекс в кв. „Бриз“, Варна

През месец октомври 2017 г. фирма „Планекс“ ще стартира изграждането на нов жилищен комплекс в гр. Варна – „Корал Резиденс“. Той е разположен в кв. „Бриз“ (м-т „Свети Никола“) и подобно на всички сгради на фирмата, ще се отличава със своята уникална визия и топ локация.

„Корал Резиденс“ ще бъде развит на площ от 4 227 кв.м в две самостоятелни нискоетажни сгради със закрит и открит паркинг, богато озеленен вътрешен двор, детска площадка и външен басейн със зони за отдих.  Проектирани са 63 двустайни, тристайни и четиристайни апартамента, с площи от 60 до 220 кв.м.

Достъпът до „Корал Резиденс“ е изключително удобен и има осигурена бърза връзка до всяка точка на града. Това е и една от най-предпочитаните локации за живот на хора с по-висок стандарт.

Основната част от апартаментите в „Корал Резиденс“ са ориентирани на юг и имат красива морска панорама към Варненския залив. Предвидено е издаване по БДС, с инсталирана климатична мултисплит система, Smart видеодомофонна система, оптични връзки – интернет и TV, блиндирани входни врати, PVC дограма с нискоемисийно К-стъкло.

Строителството на „Корал Резиденс“ е с предвидена продължителност от 24 месеца. Очаквайте подробна информация за обекта и свободните за продажба имоти в нашия сайт в края на месец септември!