„Планекс“ бе отличен с награда за качествено строителство за „Акварел 2“

За тринадесета поредна година Камарата на строителите в България – Областно представителство – Варна, връчи традиционните си годишни награди по повод Деня на строителя – Димитровден. Официалната церемония се състоя на 24 октомври 2014 г.  при откриването на „Строителна изложба – Варна 2014“.

С голямата награда – статуетка „Златен отвес“, бе отличена фирма „Планекс“ за изпълнението на жилищен комплекс „Акварел 2“. Комплексът е разположен в местността Свети Никола (кв. „Бриз“) във Варна, върху имот с площ от над 3000 кв.м, от който едва 1/3 е застроена. Сградата е четириетажна с обща РЗП 5200 кв.м и се състои от две Г-образно разположени тела. В сградата има 56 апартамента с една, две и три спални, с площи от 47 до 140 кв.м.

„Планекс“ зае и първото място в категория „Хотели и ваканционни комплекси“ за изпълнението на апартаментен хотел „Сана Парк Ризорт“ в  к.к. „Св. Св. Константин и Елена“. В категория „Административни, офис, промишлени и търговски сгради“ „Планекс“ получи второ място за изпълнението на склад на едро на лекарствени продукти в гр. Игнатиево.