Обзаведен двустаен апартамент на 2 мин от плажа

Продаваме изцяло обзаведен двустаен апартамент в морска къща „Сирена“, разположена само на 2 мин от плажа на гр. Бяла, област Варна.

18

Комплексът е малък и живописен, сгушен сред борови дървета и само на крачки от морския бряг. Има две нискоетажни сгради, между които са ситуирани зоната за релакс и басейнът, а общата територия е богато озеленена с разнообразна растителност.

3

Жилището се намира на трети етаж и е ориентирано на юг и запад. Състои се от входно антре, спалня, дневна зона с кухненски бокс, тераса и баня. Чистата му жилищна площ е 55,55 кв. м, а общата – 62,96 кв. м.

20

Апартаментът се предлага в изцяло завършен вид, готов за живеене или отдаване под наем. Дневният тракт, трапезарията и кухнята са функционално поместени на площ от 20 кв. м. Помещението е с прозорци на юг и запад, което му осигурява осветеност от две посоки и преки слънчеви лъчи и топлина през целия ден. От едната страна на стаята е разположена меката мебел – комплект диван и канапе, холна маса и шкаф за телевизор, а в другата са трапезната маса с четири стола и кухненския бокс. Дизайнът в кухнята е решен с шкафове от естествен фурнир в цвят череша и контрастиращ светъл плот. Наличните електроуреди са пералня, керамичен плот, аспиратор и хладилник.

21

Спалнята е южна и много светла. На площ от 11 кв. м са поместени легло с два отделни матрака, нощни шкафчета, гардероб, допълнителен шкаф с чекмеджета и огледало на стената. Топлите меки тонове, използвани в интериора на жилището, внасят усещане за уют и го превръщат в дом. Апартаментът се отоплява и охлажда посредством монтирани в двете стаи климатици.

22

Едно от големите удобства в жилището е наличието на вана в банята. Освен нея, помещението разполага също с мивка с огледало, моноблок, бойлер и допълнителни аксесоари. Банята е решена в сапфирено синьо и бяло, в съчетание със свежи морски мотиви. Входното антре и коридорът са широки и са оборудвани с шкафове за обувки, закачалка и огледало.

23

Терасата на апартамента се разпростира на площ от 6 кв. м и опасва дневната от юг и запад. От нея се открива прекрасна гледка към басейна във вътрешния двор на комплекса и частична морска панорама.


Апартаментът, завършен във вида, описан по-горе, се предлага за продажба заедно с едно от паркоместата в подземния паркинг на сградата на цена 60 550 евро.

 24

„Сирена“ е комплекс от затворен тип с ограничен достъп и охрана с работно време от 7:30 до 19:30 ч. Осигурена е поддръжка и грижа за озеленяването и почистване на общите части на сградите по график.

Комплексът е ситуиран на централната туристическа улица в гр. Бяла, по която най-бързо и пряко се стига до плажа. Тя е с дължина 1 км и по цялото си протежение е осеяна с различни офиси за обществени услуги, заведения за хранене и магазинчета за сувенири. Пешеходните алеи са широки, красиво озеленени и подходящи за разходка в прохладна лятна вечер. В близост до комплекса има детска площадка и супермаркет, а малко по-нагоре по улицата ще намерите спортни съоръжения за свободно ползване, спортно игрище и увеселителен парк за по-малките.

 25


Можете да запазите час за оглед на апартамента, като изпратите запитване на sales@planexinvest.bg, или се свържете с нас на тел. 088 212 2212.