Концепцията в сградите на „Планекс“

Повече от 25 години за нас предприемачеството не е просто строителство на следващата жилищна или офисна сграда. Ние залагаме на цялостен продукт, който да променя културата на обитаване, да носи емоция и удовлетворение на нашите клиенти.

„Инструментите“, с които ние изграждаме всяка уникална по характера си сграда, са иновативна архитектура, съвременни технологии, модерно оборудване и материали, внимание към всеки детайл и прецизно изпълнение.

Ние подбираме онези терени за строителство, които дават възможност за създаване на естетична среда за живот, подчинена на функционалност и удобство.

Ние градим домове за хората, в които те да живеят щастливо, имат сигурност, спокойствие и занимания в свободното време. Стремим се да осигурим най-добрите условия за развитието на децата ни. Наша грижа е в комплексите, които създаваме всяка възраст да намери своето място за спорт и почивка.

Концепцията ни се допълва от амбиция, креативност, желание за усъвършенстване и работа до постигане на най-добрия баланс между форма, функция и среда.

Това, което правим в продължение на много години е пред очите на хората. Като израз на нашата отговорност към обществото, сградите на „Планекс“ са авангардни и разпознаваеми, вписват се в околната среда и допринасят градовете ни да стават все по-красиви и естетични.

Радваме се и ценим признанието на клиентите, които казват че разликата между нашите проекти и много други е усещането за хармония и влагането на душа в проектите.

Ще продължим, защото обичаме, това което правим…