logo aquarelle

Представяме Ви пет авторски интериора

С тях ще Ви покажем как би могъл да изглежда уютният дом в комплекс "Акварел Резиденс". Интериорите са модерни, приветливи и Ви обгръщат нежно с уютната си атмосфера. Човек веднага може да си представи живота в тях — всичко е подредено по най-удобния начин. Виждате топлите семейни вечери, веселите партита и спокойните уикенди с книга в ръка. Осъзнавате, че това е всичко, което някога сте искали от своя дом. Домът, който Ви събира с близки и приятели.

Апартамент 79

Едно малко цветно бижу, което събира всичко необходимо за лек и удобен живот.

Атмосферата вдъхновява за спокойни утрини с чаша ароматно кафе, съсредоточена работа през деня, следобедна почивка и забавни вечери. Обзавеждането е интелигентно проектирано и дава пространство за добра организация на Вашите вещи. Свеж, компактен и приветлив, този апартамент ще Ви прегръща приятелски всеки ден.

Апартамент 79 е продаден Интериор тип "Urban" можем да реализираме и в друг предпочитан от вас имот в комплекса. Разгледайте свободните апартаменти тук.

Апартамент 53

Еклектична комбинация от ретро стил, елегантност, умерен цвят и блясък. В него доброто настроение винаги ще е с Вас.

Ако сте любители на нестандартно изкуство, този апартамент ще Ви развълнува по нов начин. Ако търсите разнообразие в домашната атмосфера, можете лесно да сменяте темата на интериора. Подменете само няколко аксесоара и ще бъдете в ново жилище. Единственото, което не можете да смените е прекрасната гледка към боровите дървета пред прозореца.

Aпартамент 53 е продаден. Интериор тип "Arty" можем да реализираме и в друг предпочитан от вас имот в комплекса. Разгледайте свободните апартаменти тук.

Апартамент 95

Широките пространства на този апартамент Ви дават свобода да организирате ежедневието си по най-удобния начин.

Интериорното решение може да Ви донесе различни емоции — от усещането за селската къща до пътешествията и откривателството. Спокойната му атмосфера Ви зарежда с необходимата енергия за натоварените бизнес дни. Вечер Ви посреща с нежния си уют и аромата на току-що изпечен хляб. Сгушвате се в удобната му прегръдка и се отдавате на заслужена почивка.

Aпартамент 95 е продаден. Интериор тип "Vintage" можем да реализираме и в друг предпочитан от вас имот в комплекса. Разгледайте свободните апартаменти тук.

Апартамент 106

Това е домът, в който можете не само да почивате, но и да работите по разнообразни проекти.

В този апартамент ще се чувствате млади, смели и енергични. Живите му цветове ще стимулират сетивата Ви и провокират творческото Ви вдъхновение. Голямата кухня е мястото, където ще развихрите кулинарния си талант, като експериментирате с разнообразни рецепти. Остава само да заснемете и споделите шедьоврите във Вашия блог.

Aпартамент 106 е продаден. Интериор тип "Mandarin" можем да реализираме и в друг предпочитан от вас имот в комплекса. Разгледайте свободните апартаменти тук.

Апартамент 107

Модерен, елегантен и с изчистена визия — този апартамент Ви вдъхновява да откриете цял нов свят от домашни занимания.

В добре оборудваната кухня можете да приготвите гурме вечеря за приятели. Има и място, където да сервирате чаша коняк докато им показвате снимките от последното Ви пътуване до Стокхолм. В края на вечерта можете да се отпуснете на дивана под звуците на любимото Ви джаз парче. Не бързате. Скоро ще се сгушите сред завивките.

Aпартамент 107 е продаден. Интериор тип "Fusion" можем да реализираме и в друг предпочитан от вас имот в комплекса. Разгледайте свободните апартаменти тук.