Splendid

Сплендид Св.Константин

к.к. Св.Св. Константин и Елена
ул. „67-ма“ № 5

Сплендид Св.Константин

к.к. Св.Св. Константин и Елена, ул. „67-ма“ № 5
  • РЗП 9 904 кв.м
  • Инвеститор „Планекс“ ЕООД
  • Строител „Планекс“ ЕООД
  • Срок на завършване август, 2006
  • Етап В експлоатация

Удобства и акценти

  • iconкрасива курортна зона
  • iconлуксозен СПА център
  • iconвъншен басейн за деца и възрастни
  • iconресторант и винарна

Aристократичен лукс на брега на Черно море

„Сплендид Св. Константин“ е разположен в най-стария и красив български курорт – „Св. Св. Константин и Елена“, на 8 км северно от гр. Варна. Позициониран е в самия център и е на удобно пешеходно разстояние от атракционната зона и морския бряг.

Комплексът е замислен и проектиран така, че да съчетава романтичния дух на курорта, красивата природа и функционалността на съвременната сграда. Развит на площ от 5 650 кв.м и в него са ситуирани жилищна и хотелска част.

Жилищната сграда е Г-образна с пет надземни и едно подземно ниво. На партерния етаж са проектирани офиси и магазини, а над него са разположени 67 апартамента с площ от 70 до 190 кв.м., разпределени в четири входа.

Апартаментите се предлагат в завършен вид с висока степен на лукс. Входните и вътрешните врати са MDF, а настилките и облицовките в баните от италиански и испански производители. Стените на стаите са с копринени тапети, с горен масивен корниз и широк перваз, а настилката – трислоен паркет. Дограмата е PVC, със зелено оцветяване на стъклопакета.

Хотелската част носи името „СПА хотел Романс Сплендид“ и разполага с ресторант, винарна, зали за конференции, СПА център с вътрешен и външен басейн, фитнес зала, финландска и инфрачервена сауна, парна баня, солариум, хидромасажна вана и други.

Собствениците на имоти в „Сплендид Св. Константин“ се ползват изцяло от разнообразните услуги в хотела при преференциални цени.

Комплекс „Сплендид Св. Константин“ е от затворен тип, с контролиран достъп и осигурен сграден мениджмънт. Услугите по поддръжка включват денонощна портиерна служба, видеонаблюдение, ежедневно почистване и поддръжка на общите части,  сезонно озеленяване и поддържане на зелените площи, поддържане на асансьорната и домофонна инсталации в техническа изправност и други.

Свържете се с нас